Maaltijden

Onze maaltijden worden verzorgd door Hanssens Catering. Klik hieronder op de link om het maandmenu te downloaden en om de gedetailleerde allergeneninfo te raadplegen. Het maandmenu komt dan automatisch terecht in de  map "Downloads" op je computer. Klik in dat bestand op de werkbladen "Allergeen 1", Allergeen 2"... om de allergenen van die week te bekijken.

klik hier om de MENUKAART van MAART 2021 te raadplegen

klik hier om de ALLERGENENLIJST van MAART 2021 te raadplegen

ALLERGENENBEHEER 

Om alle risico's uit te sluiten, adviseren wij om kinderen met een voedselallergie geen warme maaltijden te laten eten op school. Lees zeker ook de informatie die ons verstrekt wordt door Hanssens Catering in verband met allergenen ofdownload het maandmenu om de gedetailleerde allergeneninfo te bekijken.

Hanssens Catering: "Wij beschikken reeds gedurende enkele jaren over een database waarin de allergenen van alle gebruikte grondstoffen opgenomen worden. Op basis van deze database kunnen we dus steeds op een correcte en sluitende manier onze klanten informeren over welke allergenen er kunnen aanwezig zijn in de verschillende menucomponenten. We verwijzen graag naar onze website www.hanssens.be waar u uitgebreid onze hygiënemaatregelen kunt doornemen."

KOSTPRIJS MAALTIJDEN

alleen toezicht € 1,50
soep € 2,00
warme maaltijd Capucienenstraat € 4,00
warme maaltijd Nachtegaallaan € 4,50
 INSCHRIJVEN

Inschrijven voor soep/ warme maaltijd gebeurt: 

  • In de Capucienenstraat: (kleuter + L1) via de inschrijflink per klas
  • In de Nachtegaallaan: (L2-6) dag per dag mondeling in de klas
 OPMERKINGEN
  • Maaltijden afzeggen bij plotse afwezigheid (ziekte) is noodzakelijk vóór 9.00 uur via secretariaat op 057/20 04 60, zowel voor de leerlingen van de Nachtegaallaan als voor de leerlingen van de Capucienenstraat. Bij niet tijdig verwittigen worden de maaltijden door de traiteur toch aangerekend.
  • De betaling van de maaltijden gebeurt via de schoolrekening.
  • Wie een warme maaltijd neemt, wordt gevraagd om álles te eten: soep, groenten, vlees/vis, aardappelen/rijst of er tenminste voldoende van te proeven.